Uncategorized

Premiär!

Det är något förlösande med de där ögonblicken, när man bara bestämmer sig och faktiskt genomför något man tänkt göra länge. Jag har bloggat förr, i en annan tid och ett annat liv. Har länge tänkt att ta upp bloggandet igen och nu verkar det ju som att jag faktiskt kommer göra det. Jag har ju åtminstone slitit min anletes svett för att bygga upp en sida där jag kan blogga. Mitt anletes svett kanske var något av en överdrift, men lite ansträngande var det i alla fall;) Jag har ingen aning om hur det här kommer utveckla sig, men jag testar. Aningen blir det en bra blogg eller så blir det en stinkywinkyskitblogg som ingen skriver i och ingen läser. Min tanke är i alla fall att dela massor med inredningsinspiration, shoppingtips, recept och skriva rent allmänt, om mina funderingar här i livet. Jag har ganska många funderingar nämligen. För det mesta. Om det mesta. Lets go ! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s