Uncategorized

Bästa serierna

Visste ni att jag är en riktig serienörd? Jag kan strecktitta i timtal på kvällarna när jag sugits in i alla intriger som en bra serie erbjuder. Hade jag inte haft ett jobb och en familj som kräver sin tid, då hade mina ögon varit helt fyrkantiga vid det här laget för jag hade säkert aldrig tagit mig ur soffan. Tänker tipsa er om några serier som jag verkligen fastnade för och plöjde skoningslöst.

Den här serien har allt. Ord är överflödiga! Fattig är den människa som inte sett Outlander.
Good wife. Advokater i högform. Hjärtat slets ur min kropp och jag grinade så det sprutade tårar och snor när …… i serien dog. Önskar jag inte sett serien, så jag kunde se den på nytt en gång till. Braaa betyg helt enkelt
Ett gäng surfhunkar som är besatta av sin galna kriminella morsa. Hon skickar ut dem för att bryta mot lagens långa arm och fixa cash till familjekassan
Man skrattar, gråter, skäms och svettas. Den här serien är briljant. En vacker misär, en trasig familj som klarar allt tillsammans
En serie som ger dig svart bälte i videovåld. Både spännande och rolig, lättsam serie med karaktärer man verkligen älskar
Jax Teller. Sa jag att han är den snyggaste påhittade figur som någonsin satt sin fot i min tv? Men vem har inte sett SOA liksom? Bästa serien någonsin
Underhållande serie helt klart

Bästa vikingarna. Blod, snusk och spännande intriger, vad mer kan begära?
Tung serie. Man får skärpa hjärnan de första säsongerna för att fatta något. Men sen är man hooked for life

Musiken. Intrigerna. Älsk.
Den här serien fick till o med gubbfan att hålla sig vaken i soffan. En något psykopatisk Dexter som arbetar hos snuten men tar lagen i egna händer och straffar skurkar utanför arbetstid. Hade svår Dexter abstinens när alla avsnirren var slut. Livet kändes tomt

4 reaktioner till “Bästa serierna

  1. ÅH, såg aldrig färdigt på the good wife, måste se klart den nu när du skriver sädär. Outlander, ord överflödiga, men alla pratar om en massa sex? Kanske är avtrubbad efter SOA & Californication 🤤 bästa serierna for sure! Önskar att jag inte sett dem så jag kunde börja om! Check även på Vikings! Har du sett Homeland? Younger? Shooter? Är också seriemaniac! Puss o kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s