Uncategorized

House of magsjuka

Man får perspektiv på tillvaron när magsjukan knackar på dörren. Om man tyckte synd om sig själv innan för att man är trött, eller haft tråkigt eller så… då är det inget mot hur synd man tycker om sig själv vid 3 snåret, när man kliver upp för 10e gången för att torka spyor i bäckmörker. Och tycker man synd om sig själv när man torkar spyorna, så är det ändå inget mot känslan, när man 1 dag senare själv ligger i bäckmörkret och skriker efter Ulrik ner i toarören, samtidigt som man pissar julmust med röven. Tack och lov har jag ännu inte behövt vråla efter Ulrik. Inte den här gången. Är för gammal och erfaren för att fira det än. Är jag och övriga i huset friska i morgon också, då ska jag andas ut.

Magsjukans enda offer, än så länge. Min tappra prins.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s