Familj · Inredning

Ice ice baby

Det är såå kallt här inne. Tog den sista veden igår. Harriett hotade med att ringa djurskyddsinspektören om vi inte tände en brasa illa kvickt, så gubbmaken fick snällt gå ut och såga upp lite regelvirke och annat som kunde kastas in i braskaminen.

Nu sitter det nakna kräket framför brasan och känner sig belåten. Harriett alltså, inte gubbmaken. Han är varken naken eller belåten speciellt ofta. Framförallt inte nu, när det svider i snåltarmen av att elda upp byggmaterial så katten ska bli nöjd.

En reaktion till “Ice ice baby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s