Uncategorized

Ny vas & ett lånat objektiv

Fick låna ett Tameron 24-70 f2.8 objektiv av min kollega Christine i onsdags. Ville prova om det kändes värt att köpa och det gör det givetvis. Fan också. Jag får spara. Behöver bara lära mig att spara först.

Vet inte hur hon vågade låna ut ett så dyrt objektiv till mitt house of destruction. Förutom att hon är godhjärtad, så kanske det har att göra med att hon är fackrepresentat. Om det går sönder kan hon nog med lätthet förhandla åt sig halva min lön.

Den fina vasen är en vårnyhet från Ernst form

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s