Inredning

Drömmar

I natt drömde jag att jag stod på knä mitt i ett köpcentrum. Jag kunde inte ta mig upp, benen var som slappa disktrasor. Jag var helt förlamad. Folk rusade förbi åt alla håll men ingen såg mig. Jag hade panik men kunde inte skrika. Plötsligt kom en dam fram och lyfte upp mig. Det var inte vilken dam som helst utan Lill-Babs. Hon bar ut mig på parkeringen. Mörkret hängde över oss som en tung, svart gegga och Lill-babs berättade att världen skulle gå under. Någonstans där i domedagsångesten vaknade jag och insåg att världen fanns kvar. Sover sämre än sämst och är nästan tröttare när jag vaknar än vad jag var när jag gick och la mig.

Goa Leia hjälpte mig och ställde upp som modell när jag skulle fota en klocka till instagram
Djungel-tarzan och Carro hängde med till Plantagen en sväng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s