Inredning

Vårkänslor

Har så många projekt i luften varje sommar. Så fort snön lämnat marken spinner huvudet igång. Min kurator tycker jag ska jobba på att hitta min inre broms och lära mig använda den utan att få dåligt samvete. Den har varit icke existerande ganska länge. Jag blir näst intill manisk när jag drar igång något.

I år har kroppen sagt stopp till ganska mycket, fysiskt med diskbråck men framförallt psykiskt. Jag jobbar på att lära mig chilla lite, att säga stopp till mig själv och nej till mina barn ibland, men inte få dåligt samvete för det 😉

Åkte till Blomsterlandet med farmor i förmiddags. Köpte lite klöver och fina doftpelargoner. Ett klotkörsbärsträd åkte det med också. Jag har redan tre men ett fjärde har väl ingen dött av. Det får ni se bild på någon annan dag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s