Inredning

Ändlöst

Stora dottern spenderade kvällen och natten med en hink igen. Bakslag. En vecka med magsjuka i huset. Även om jag klarat mig (än så länge) är jag heeelt dränerad på allt vad energi heter. Fick hem mina fina korgstolar från ‘Lilla lagret’ i går men jag har knappt orkat packa upp dem. Världens bästa Marie körde hit dem åt mig mitt i allt elände. Det kallar jag kundservice. Och omtänksamhet! Ny vecka nya tag. Hoppas jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s