Inredning

Tusenfryd

I dag blir det hemfärd. Vi har haft det bra. Motion har vi fått också, känns som jag gick flera mil igår.

De sista promenaderna för dagen fick jag gå barfota eftersom någon jävla luffare snodde mina birkenstock. Jag hade ställt dem i omklädningsrummet till badlandet, här på hotellet. Gick tillbaka flera gånger för att titta efter dem, kunde inte tro det var sant.

Första varvet jag gick runt, letade, suckade och svor kom en naken norsk dam med världens största muff och frågade vad jag letade efter. Jag är lite pryd när det kommer till nakenhet, visste liksom inte var jag skulle titta när vi stod där och dividerade om vart mina försvunna tofflor var, jag och muffkvinnan. Det kändes som om den stora tussen sökte ögonkontakt med mig, men jag ville inte titta tillbaka. Tänkte för en kort sekund, att hon nog med lätthet hade kunnat gömma båda tofflorna i sin välväxta buske men hon verkade snäll, så det uteslöt jag.

Fick vandra till affären för att inhandla den obligatoriska norsksjokoladen barfota. När jag skulle somna på kvällen tänkte jag, att om man är så fattig att man vill sno mina svettiga, intrampade, gamla birkenstock, då behöver man dem kanske bättre än jag. Jag får köpa nya. Tusenfryd och hotellet har varit toppen iallafall, bortsett från att jag inte har några skor att åka hem i och de helt hutlösa matpriserna. Ingvar Kamprad skulle vända sig i sin grav om han såg vad en körv eller glass kostade på Tusenfryd.

#altan#outdoor#garden#trädgård#outdoorliving#inspohome#interior#nordichome#swedishhome#inredning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s