Om

Vem är jag? Det undrar jag faktiskt själv ibland. Det ändrar sig från dag till dag. Ibland är jag fantastisk och andra dagar..mindre fantastisk. Men konstant i mitt liv är mitt intresse för inredning och trädgård, min älskade familj och mitt jobb. Intresset för inredning har funnits där länge men verkligen tagit fart de sista åren. Jag älskar att förändra, förnya och vara kreativ. Jag är en intensiv person och ibland lite hänsynslös och otålig när jag vill få något gjort. Min ständige vapendragare och tillika make låter mig hållas och är både nöjd och missnöjd med sin kreativa fru. Han tycker de flesta projekt är ok så länge jag inte blandar in honom. Ibland gör jag det ändå efter en smärre process av manipulering från min sida. Han är väldig händig min man. Som en min egen MacGyver. Sådan kompetens får ju inte förfaras när ett byggprojekt tar form i mitt huvud. Han är bäst. Min egen fina make. Även om han knorrar ibland när han måste rycka in och styra upp mina projekt. Jag försöker alltid lära mig och har faktiskt blivit ganska duktig på att bygga själv.

Jag har 3 barn. De är Julian 3, Elias 7, och Leia 12 år. De är mitt allt här på jorden och det bästa som finns även om de ställer tillvaron på sin spets lite då och då.

I vårt hus bor även 2 katter. Man kan kalla dem helan och halvan eftersom de är varandras motsatser. Den ena är en flintskallig och tanig sphynx som heter Harriett. Den andre är en fet och hårig perser som heter Jonas. Hariett tror att jorden cirkulerar runt henne och Jonas är helt menlös.

Jag arbetar som svenska- och bildlärare. Min arbetsplats är ingen vanlig skola. Jag arbetar på en SiS institution, alltså ett låst ungdomshem med pojkar i åldrarna 16-20 som hamnat snett av olika anledningar. Några har missbruksproblematik och kriminalitet i ryggsäcken och andra har haft det svårt under sin uppväxt på olika sätt. Det är ett spännande jobb och många kanske tycker det låter lite läskigt. Sanningen är att det finns inget ställe där jag får så många kramar som på mitt jobb. I mitt yrke har jag träffat så många fantastiska ungdomar under åren, som verkligen värmer mitt hjärta.